top of page

cv

Hei! Tällä sivulla pääset tutustumaan koulutukeen ja työkokemukseeni. Ydin osaamisalueeni on hankkeiden mahdollistajana ja projektinvetäjänä. Hallitsen projektin kaaren idean synnystä valmiiseen, laadukkaaseen tuotteeseen / palveluun. Mottoni voisikin olla "tyhjästä on helppo nyhjästä". Olen huumorintajuinen ja helposti inspiroituva henkilö. Arvostan tehokkuutta mutta en koruttomuutta. Rakastan haasteita ja itseni kehittämistä. Vapaa-aikani käytän triathlon harrastuksen parissa, keräilen tarroja, luen paljon ja vietän aikaa ystävien kanssa.

Se mitä osaan ja rakastan, voisi kiteyttää hyvin yhteen kysymykseen:

 

Onko sinulla idea? Toteutetaan se yhdessä

linkedin.jpg

koulutus

design management

Metropolia Ammattikorkeakoulu

2017-2022 (245op)

kulttuurituotannon
tutkinto-ohjelma

Tutkinnon kuvaus: Kulttuurituottaja on kulttuuritoiminnan mahdollistaja, joka organisoi ja johtaa tuotannollista toimintaa. Tuottaja vastaa siitä, että kulttuuripalvelu suunnitellaan hyvin, toteutetaan realistisesti ja että se tavoittaa asiakkaansa sekä saavuttaa sisällölliset päämääränsä.

London College of Communication,

University of Arts

2020 (60 etc credits)

Tutkinnon kuvaus: Design Management tarjoaa luovan ja kokemuksellisen lähestymistavan suunnittelun, ongelmanratkaisun, liiketoiminnan ja globaalien kulttuurien ja innovaatioiden tutkimiseen. Koulutusohjelma soveltaa muotoiluajattelua työelämälähtöisessä ympäristössä.

Porvoon Ammattiopisto

2009-2012 (120ov)

ulkoasun toteuttaja- ja painoviestinnän perustutkinto

Tutkinnon kuvaus: tutkinto antaa perustyökalut graafiseen suunnitteluun ja ammattitaidon itsenäiseen syventymiseen. Koulutus mahdollistaa verkossa tai painettavaksi tarkoitetun tuotteen laadulliset, tekniset vaatimukset ja suunnittelun perusteet.

työkokemus

Art Films production Oy (2019, 2020, 2021. 7,5 kk)

elokuvaTUOTANtoTYÖNTEKIJÄ JA GRAAFINEN SUUNNITTELIJA

Tuotin markkinointimateriaaleja, rahoittajille ja yhteistyökumppaneille. Loin työlistoja, päivitin kotisivuja ja somea. Suunnittelin ja toteutin yhdenvertaisuuskampanjaa. Tein paljon yhteistyötahojen kartoitusta sekä muuta tuotannollista työtä. Freesasin yrityksen visuaalista ilmettä. Työ oli kansainvälistä ja pääsin tuottamaan markkinointimateriaaleja myös Oscar-ehdokkaan The Irishman (2019) -elokuvan osa-tuottajalle.

Voyeur-tanssiteoksen kiertue (2019, 1kk)

osa-aikainen tuottaja

 

Työnkuviani olivat tuotannon dokumentointi, apurahojen haku, sponsori ja yhteistyökumppaneiden kartoitus ja budjetointi.

Metropolia AMK - Invest EU (2018)

innovoija

Olin mukana EU:n innovointihankkeessa "Oona osaamista - Tukea ja verkostoitumista pienyrittäjänaisille". Työnkuva oli yrittäjien liiketoiminan kehittämisehdotukset ja sparraus.

Suomen Kansallismuseo (2018)

projektiharjoittelija

 

Suunnittelimme ja toteutimme tiimissä Suomen Kansallismuseolle 15 minuutin opastusvideon museovieraille. Työnkuvani oli ääninäyttelijän ja näyttelijän rekrytointi ja työnohjaus. Opasvideon käsikirjoitus, ja editointi. Olin myös osana markkinointisuunnitelman laatimisessa uudelle tuotteelle.

Itä-uudenmaan teatteri (2015–2017)

tuotantoassistentti

 

Toimin teatterin tarvittaessa töihin kutsuttavana tuotantoassistenttina sekä graafikkona vuodesta 2015. Työnkuvana teatterisihteerin työt ja graafiset julkaisut (flyerit, julisteet, led-taulut, käsiohjelmat, nettisivut ja valokuvaus)

Svenska Teatern (2015, 5kk)

apulaisohjaaja ja graafinen suunnittelija

 

Toimin näytelmän "Den älskande" apulaisohjaajana ja graafikkona. Hoidin rekvisiittaa, valokuvasin, paikkasin ohjaajaa sekä olin osana markkinointiryhmää. Graafinen työnkuva piti sisällään julisteet, flyerit, käsiohjelmat ja led-taulut.

Helsingin Kellariteatteri (2012)

teatterisihteeri

 

Teatterin graafiset julkaisut, lipunvaraus, projisointien ajo esityksissä. Yksi näytöskausi.

kulttuuri-
tuotanto

(2012-) 10v

freelancer


Olen toiminut graafisen suunnittelun freelancerina vuodesta 2012. Asiakkaitani ovat olleet lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea, Rakennuttajatoimisto Corro Oy, Porvoon ja Lahden kaupungit sekä lukuisat yksityiset toimijat.

Värisirkus oy (2012)

painotuotantoassistentti


Työnkuvana painotuotteiden jälkikäsittely. Paperileikkurin käyttö ja painokoneiden ajo.
 

graafinen
suunnittelu

tapahtumat

(2019)

Rockfest Hyvinkää

VIP-vieraiden akkreditointi ja muu festivaalityö.

(2018)

Arabia katufestivaalit

Liikenteen ohjaus ja muu avustava työ alueella.

(2018)

kustaankartanon

festivaalit

Tapahtuman valokuvaus.

(2017)

kuntamarkkinat

Tapahtumakävijöiden rekisteröinti, seminaarien tietotekninen apu, asiakaspalvelu sekä opastus.

bottom of page