top of page

Palvelut

Toteutamme monipuolisesti kaikki graafisen suunnittelun tarpeesi.

Brändit

Toteutamme:

Kilpailija-analyysin

Kohderyhmäsegmentointi

Logot, fontit, ikonit

Värimäärittely

Graafinen ohjeistus ja ohjeet brändinhallintaan.

Brändin rakentaminen on enemmän kuin pelkkä prosessi - se on tarina, jonka kerromme yhdessä. Adelovin brändipalvelut tarjoavat kokonaisvaltaisen näkökulman brändin kehittämiseen. Aloittamalla vertailu-analyysillä, sukellamme syvälle alan markkinoihin, kilpailijoihin ja trendeihin, jotta voimme rakentaa vahvan perustan. Kohderyhmäsegmentointi ja asiakasprofiilit auttavat ymmärtämään, ketkä ovat juuri sinun brändisi intohimoiset kannattajat.

Visuaalinen brändi-identiteetti, mukaan lukien logot, värit, fontit ja ikonit, on olennainen osa brändin tarinaa. Graafiset elementit tuovat brändisi eloon, ja tone of voice määrittelee, miten haluat keskustella asiakkaiden kanssa - olipa kyseessä sitten kuvakerronta tai dialogi.

Kaikki nämä elementit kokoontuvat yhteen brändikirjaan ja brändinhallintaohjeistukseen, jotka auttavat sinua ylläpitämään johdonmukaisuutta fonttien, värien, kuvien ja logojen käytössä digitaalisissa ja painetuissa tuotteissa. Rakenna brändisi tarina yhdessä Adelovin kanssa ja tee siitä unohtumaton.

Tapahtumat

Palveluvalikoimastamme löytyvät:

Banderollit

Roll-upit

Liput ja rannekkeet

Led-taulut

Opasteet ja kulkukortit

Kartat, plakaatit

Julisteet, flyerit

Led- ja infotaulut

Adelov toteuttaa tapahtumien, messujen ja esitysten graafisen ilmeen, joka jää mieleen. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelupaketin, joka kattaa digitaaliset ja painetut tuotteet sekä  suunnittelun.

Toteutamme huomiota herättäviä ulkomainosratkaisuja ja luomme selkeät opasteet, jotka auttavat osallistujia suunnistamaan tapahtumassa vaivattomasti. Suunnittelemme plakaatteja, kennolevyjä, suojapeitteitä ja aitalakanoita, jotka erottuvat ja viimeistelevät tapahtumasi ilmeen.

 

Kauttamme saat kaiken tarvittavan, jotta tapahtumastasi tulee ikimuistoinen ja kaikin puolin vaikuttava. Ota yhteyttä ja tehdään tapahtumastasi visuaalinen elämys!

Kotisivut

Palveluvalikoimastamme löytyvät:

Kotisivut Wix, Squarespace ja Wordpress -alustoille

Kustomoidut ikonit

Domainin kytkeminen

Hakukoneoptimointi

Adelov tarjoaa ammattitaitoista kotisivujen suunnittelua useilla eri alustoilla, mukaan lukien Wix, Squarespace ja Wordpress.

 

Meidän tavoitteenamme on luoda houkuttelevia, toimivia ja käyttäjäystävällisiä sivustoja, jotka tukevat brändiäsi ja liiketoimintaasi. Ymmärrämme, että verkkosivut ovat usein ensimmäinen kontaktisi asiakkaisiin, joten panostamme visuaaliseen ilmeeseen ja sivuston mobiiliystävällisyyteen. Lisäksi tarjoamme perustason hakukoneoptimointipalveluita, joiden avulla varmistamme, että sivustosi löytyy helposti ja näkyy hyvin hakutuloksissa. 

Adelov toteuttamia kotisivuja

Autotarrat

Suunnittelemme autotarroituksia:

Henkilöautot

Kuorma-autot

Trailerit

Lattia- ja ikkunatarrat

Autotarrat ovat tehokas tapa tehdä vaikutus ja erottua katukuvassa. Olipa tarkoituksenasi mainostaa yritystäsi, lisätä tunnettuutta tai herättää kiinnostusta, autotarrat takaavat huomionhakuisen ja tyylikkään esittelyn. 

 

Adelov tarjoaa autotarrojen suunnittelua kaikenkokoisiin ajoneuvoihin. Valitse Adelovin suunnittelemat autotarrat ja anna ajoneuvosi puhua brändisi puolesta.

Kuvitus

Kuvitus

Vektorigrafiikka

Digitaalinen kuvitus photoshop tai 3D-ohjelmilla

Animaatio ja videokuva

Infografiikka

Adelovin kuvituksella saat tarinasi ja viestisi näyttävällä tavalla esille, ja me huolehdimme siitä, että visuaalinen ilmeesi erottuu joukosta. Toteutamme infograafiset elementit, ikonit, sekä 3D-kuvituksen. Oli tarpeenasi moderni digitaalinen taide tai perinteinen piirustus, meiltä löytyy ratkaisu. Hyödynnämme myös tekoälyä projekteissamme.

bottom of page